Verkkosivujen korjaaminen

“Työskentely Kepeen Riikka Vepsän kanssa sujui hyvin joustavasti ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Riikka tutustui verkkosivuston päivitys- ja korjaustarpeisiimme huolella ja antoi hyvän työaika ja -hinta-arvion etukäteen. Näissä arvioissa myös pysyttiin ja työn jälki oli huolellista. “

Essi Vasara, Capful Oy

capful.fi

Joskus voi ilmetä tarvetta verkkosivujen korjaamiselle. Esimerkiksi hostingpalveluiden php-päivitykset voivat asettaa uusia vaatimuksia sivuston rakenteelle tai toiminnallisuuksille, ja pahimmassa tapauksessa php-päivitykset voivat rikkoa sivuston.

Tai sitten olet teettänyt sivuston yrityksellä, joka ei enää pysty tarjoamaan korjausapua tai tarvitset sivuston kehitystä toimintasi muuttuessa.

Olen ollut avuksi useille yrityksille monenlaisissa tapauksissa. Lähinnä olen keskittynyt WordPess-sivustoihin sekä kyseisellä alustalla toimiviin verkkokauppoihin sekä verkkokoulutustyökaluihin, mutta myös Webnode on tällaisen työn kautta tullut tutuksi.

Haluatko teettää sivuillesi auditoinnin?

Teen sivustollesi auditoinnin, joka kattaa verkkosivustosi tekniikan, suorituskyvyn, responsiivisuuden, SEO:n ja sivuston rakenteen kunnon. Halutessasi voin antaa ehdotuksia myös ulkoasuun. Saat toimintasuunnitelman parannusten tekemiseksi, sekä kustannusarvion mahdollisista muutoksista. Auditointi ei sido sinua mihinkään.

Auditoinnin hinta on 160 € + alv 24 %.

Jos sivustollasi on siis pikseli vinossa tai evästeasetukset pielessä, ota yhteyttä!