Hinnasto

Kepeet verkkosivut

alk. 490 € (+ alv 24%)

Verkkosivuston hinta riippuu monesta tekijästä, mutta alla on muutama hintaesimerkki. Hinnat ovat alkaen-hintoja, eivätkä sisällä webhotellia tai domainia. Myös tarvittavat lisäpalvelut (ajanvarauskalenteri, uutiskirjeen tilausmahdollisuus ym) vaikuttavat hintaan.

Esimerkit on tehty kepeenä toteutuksena, eli valitaan sivustolle parhaiten soveltuvat komponentit valmiista malleista, ja sivuston ilme muokataan yrityksen ilmeeseen sopivaksi värein, fontein ja kuvin.

Räätälöidyt toteutukset hinnoitellaan aina yksilöllisesti.

Pieni sivusto

alk. 490 € (+ alv 24 %)

  • Yksinkertainen sivusto, sisältäen esim. etusivun, hinnastosivun ja yhteystietosivun. Ei sisällä mm. hakukoneoptimointia.

Blogisivusto

alk. 690 € (+ alv 24 %)

  • Esim. etusivu, blogisivu, yhteystietosivu ja yhteydenottolomake
  • Instagram-upotus etusivulle

Keskikokoinen sivusto

alk. 1390 € (+ alv 24 %)

  • Etusivu, kolme alasivua, yhteystietosivu ja yhteydenottolomake
  • Alasivuista yksi on artikkeleille
  •  Kevyt hakukoneoptimointi

Suuri sivusto

alk. 1990 € (+ alv 24 %)

  • Esim. etusivu, viisi alasivua, artikkelisivu, yhteystietosivu, kaksi yhteydenottolomaketta
  • Facebook-upotus etusivulla
  • Kuvagalleria
  • Hakukoneoptimointi

Verkkosivuston tekninen ylläpito

alk. 26 € / kk (+ alv 24 %)

Tekninen ylläpito käsittää säännölliset WordPressin alustapäivitykset, lisäosien päivitykset sekä varmuuskopioinnin. Teen ylläpitoa aina myös sisällöllisestä näkökulmasta, ja ehdotan tarvittaessa parannuksia sivustolle. Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus ja käytettyjen lisäosien määrä. Laskutuskausi joko 6 kk tai 12 kk.


Sisällöntuotanto verkkosivuille

alk. 110 € (+ alv 24%)

Sisältää yhden A4-arkin verran (n. 400 sanaa) tekstiä sijoiteltuna verkkosivuston eri osiin.

Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan

alk. 240 € / kk (+ alv 24%)

Sisältää sovitun määrän postauksia haluttuihin sosiaalisen median kanaviin. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi se, halutaanko eri kanaviin eri sisältöä, halutaanko pelkkää kuvaa ja tekstiä vai myös videoita. Hinta sisältää aina somen sisältösuunnitelman.


Logon suunnittelu

alk. 149 € (+ alv 24%)

Sisältää viisi eri tyyppistä logoa, joista valitset miellyttävimmän. Sen jälkeen voidaan tarvittaessa tehdä vielä kaksi vedoskierrosta, jotka sisältyvät hintaan. Logot saat useassa eri koossa, ja värillisellä sekä läpinäkyvällä taustalla. Tiedostomuodot ovat png, jpg ja pdf.

Käyntikortin suunnittelu

alk. 159 € (+ alv 24 €)

Sisältää viisi eri tyyppistä käyntikorttia, joista valitset itsellesi parhaiten sopivan. Hintaan sisältyy kaksi vedoskierrosta tarvittaessa. Käyntikortin saat laadukkaana pdf-tiedostona, johon on merkitty leikkausvarat. Käyntikorttien painattaminen ei kuulu hintaan.


Esite tai muu vastaava

alk. 199 € (+ alv 24 €)

Kerro ideasi ja kysy lisää!


Koulutuspalvelut

alk. 200 € (+alv 24 %)

Koulutuspalvelut katsotaan aina tapauskohtaisesti. Esimerkiksi yhden tunnin mittainen käyttökoulutus kauttani ostetulle sivustolle virtuaalisesti toteutettuna on 200 € + alv 24%. Hinta sisältää koulutuksen suunnittelun sekä yrityksen käyttöön räätälöidyt kirjalliset ohjeet.