Varaa aika maksuttomaan puolen tunnin mittaiseen konsultaatiopuheluun

Riikka Vepsä

Uusi verkkosivusto tai verkkokauppa mielessä? Vai tarvitseeko nykyinen sivustosi korjaustoimenpiteitä tai uudistuksen?

Varaa aika maksuttomaan* konsultaatiopuheluun, niin selvitetään yhdessä!

*Puhelu maksaa oman liittymäsi mukaisen paikallispuheluverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinverkkomaksun (mpm), johon ei lisätä mitään palkkioita tai erillisiä palvelumaksuja.

Varaa

Kuusi syytä valita Kepee

 • Asioit aina saman henkilön kanssa

  Kun otat Kepeen kumppaniksesi, asioit aina saman henkilön kanssa ilman väliportaita. Vastauksia ei tarvitse odotella eikä tiedonkulun katkoksia tarvitse pelätä.

 • Kepeesti mukana toiminnassasi

  Haluan tehdä kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi, jotta voit keskittyä omaan osaamisalueeseesi. Halutessasi voimme solmia myös pitkäaikaisen sopimuksen, jolloin et jatkossakaan jää pulaan.

 • Rehellinen meininki

  En myy sinulle enempää kuin mitä sillä hetkellä tarvitset. Sivustoa tai verkkokauppaa voidaan aina laajentaa, tai lisätä uusia ominaisuuksia myöhemmin. Sivustosi hallinta on sinulle myös aina avoin, enkä piilota muokkausmahdollisuuksia.

 • Koodausosaaminen

  Kepeen kanssa sivuston muutokset eivät jää kiinni siitä, ettei teema taivu haluttuun muotoon. Ulkoasun ja toimintojen koodaaminen on mahdollista.

 • Sisällöntuotannollinen apu

  Tarvitsitpa apua tekstisisältöihin, tilaus- ja toimitusehtojen luomiseen tai tietosuojaselosteeseen, apu löytyy niissäkin tapauksissa Kepeeltä.

 • Laaja osaaminen eri aloilta

  Taustani on monimuotoinen, ja omaan osaamista ja ymmärrystä monilta eri aloilta. Tämä helpottaa myös sinun bisneksesi sanoittamista ja tavoitteidesi ymmärrystä.


Lue alta mitä asiakkaat ovat sanoneet kanssani työskentelystä, ja käy katsomassa referenssejäni. Myös blogistani saat käsityksen osaamisestani! Sitten voitkin ottaa yhteyttä, ja aloittaa elämäsi helpoimman projektin!

sample45

Henna Kalinainen

"Riikka otti ohjat käsiin saman tien, ymmärsi heti missä mennään ja melkein ennen kun kerkesin huomatakaan, kaikki toiveeni sivujen suhteen olivat toteutuneet. Riikka otti huomioon kaikki pienetkin yksityiskohdat ja kaikki sujui erittäin nopeasti ja mutkattomasti."

sample45

Emmi Immonen, Kahoha

Riikka sai nopeasti kiinni tavoittelemastani tunnelmasta, ja toi ideoillaan teknisesti lisää syvyyttä sivuihin ja sisältöön. Yhteistyömme jatkuu edelleen, sillä kun hyvän yhteistyökumppanin on kerran löytänyt niin eihän siitä halua irti päästää.”

sample45

Essi Vasara, Capful

"Riikka tutustui verkkosivuston päivitys- ja korjaustarpeisiimme huolella ja antoi hyvän työaika- ja hinta-arvion etukäteen. Näissä arvioissa myös pysyttiin ja työn jälki oli huolellista. Olemme hyödyntäneet Kepeen palveluita aina tarvittaessa."

sample45

Johanna Kivelä, valokuvaaja

“Siinä on kuulkaas kyllä niin vahva ammattilainen mahtavalla asenteella. Mimmi, joka ratkoo intohimolla jokaisen vastaantulevan ongelman huikeasti ja sain juuri sellaisen pohjarakenteen web-sivuilleni kuin halusinkin!“

sample45

Susanna Luoto, Sielun Enkeli

"Verkkokaupan luonnin ollessa ajankohtainen, sain monta tarjousta, joista Riikan nousi heti ykköseksi. Iloinen ja puhutteleva energia sai minut valitsemaan hänet. Yhteistyö sujui mutkattomasti, sain neuvoja omaan tekemiseen ja yhdessä mietittiin sopivia ratkaisuja."

sample45

Outi Isokangas, Tunnepolku

"Otin Riikkaan yhteyttä logon siirto-ongelmien vuoksi. Riikka ratkaisi ongelmat nopeasti ja erittäin yhteistyökykyisesti. Kivuttomasta yhteistyöstä johtuen hankin Kepeeltä koko verkkosivuston uudistuksen. Sain lisäksi kädestä pitäen ohjausta sivuston itsenäiseen pieneen päivittämiseen ja apua kun olen tarvinnut."