Varaa aika konsultaatiopuheluun

Uusi verkkosivusto tai verkkokauppa mielessä? Vai tarvitseeko nykyinen sivustosi korjaustoimenpiteitä tai uudistuksen? Varaa alla olevasta kalenterista aika maksuttomaan konsultaatiopuheluun, niin selvitetään yhdessä! Soitan sinulle varaamanasi aikana.

PS! Muistithan jo ladata Verkkokaupan tai verkkosivuston perustajan oppaan? Jos et, niin voit ladata sen alla olevasta painikkeesta. Opas on pdf-muodossa, eikä vaadi rekisteröitymistä.

Varaa aika maksuttomaan puolen tunnin mittaiseen konsultaatiopuheluun

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen riikka.vepsa@kepee.fi.

 

Varaa

Asiakkaani kertovat

Kuusi syytä valita Kepee

 • kuvituskuva

  Asioit aina saman henkilön kanssa

  Kepee ei ole toimisto, vaan ihminen. Kun otat Kepeen kumppaniksesi, asioit aina saman henkilön kanssa ilman väliportaita. Vastauksia ei tarvitse odotella eikä tiedonkulun katkoksia tarvitse pelätä.

 • kuvituskuva

  Kepeesti mukana toiminnassasi

  Haluan tehdä kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi, jotta voit keskittyä omaan osaamisalueeseesi. Halutessasi voimme solmia myös pitkäaikaisen sopimuksen, jolloin et jatkossakaan jää pulaan.

 • kuvituskuva

  Rehellinen meininki

  En myy sinulle enempää kuin mitä sillä hetkellä tarvitset. Sivustoa tai verkkokauppaa voidaan aina laajentaa, tai lisätä uusia ominaisuuksia myöhemmin. Sivustosi hallinta on sinulle myös aina avoin, enkä piilota muokkausmahdollisuuksia.

 • kuvituskuva

  Koodausosaaminen

  Kepeen kanssa sivuston muutokset eivät jää kiinni siitä, ettei teema taivu haluttuun muotoon. Ulkoasun ja toimintojen koodaaminen on mahdollista.

 • kuvituskuva

  Sisällöntuotannollinen apu

  Tarvitsitpa apua tekstisisältöihin, tilaus- ja toimitusehtojen luomiseen tai tietosuojaselosteeseen, apu löytyy niissäkin tapauksissa Kepeeltä.

 • kuvituskuva

  Laaja osaaminen eri aloilta

  Taustani on monimuotoinen, ja omaan osaamista ja ymmärrystä monilta eri aloilta. Tämä helpottaa myös sinun bisneksesi sanoittamista ja tavoitteidesi ymmärrystä.