Tunnepolku verkkosivusto

Tunnepolku referenssikuva

Tunnepolku-projekti alkoi pienestä muokkauksesta verkkosivuille, johon Tunnepolun mentori ja yrittäjä Outi tarvitsi apua. Pian huomattiin, että muutettavaa olikin vähän enemmän, ja siitä alkoi yhteistyömme.

Tunnepolku-sivuston teema muutettiin palvelemaan paremmin käyttötarkoitusta, ja sivusto rakennettiin Elementorilla koska se oli Outille ennestään tuttu työkalu. Sivustolle toteutettiin myös ajanvaraus, jotta yhteydenottoon ja palveluiden varaamiseen olisi mahdollisimman matala kynnys.

Myöhemmin sivustolle lisättiin vielä pieni verkkokauppa Outin ihanan oivaltaville tuotteille!

“Otin Riikkaan yhteyttä syksyllä -21 verkkosivuihini liittyvän päivitetyn logon siirto-ongelmien vuoksi. Riikka ratkaisi ongelmat nopeasti ja erittäin yhteistyökykyisesti. Kivuttomasta yhteistyöstä johtuen jäin pohtimaan myös verkkosivuston päivitystä ja käytännössä uudelleen rakentamista. Minulla oli omia ajatuksia sivuston päivityksen suhteen, joita puntaroitiin yhdessä. Muutostyöt sujui hyvässä ja ammattimaisessa hengessä. Sain kädestä pitäen ohjausta sivuston itsenäiseen pieneen päivittämiseen ja apua kun olen tarvinnut. Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen sivustoon ja voin kyllä suositella Riikkaa ja Kepeetä :)”

-Outi, Tunnepolku

Sivuston löytydät osoitteesta tunnepolku.fi.

Verkkokaupat, Verkkosivustot