Tilanne Oy verkkosivusto

Kesällä 2019 suunnittelin ja toteutin verkkosivuston rakennusyritykselle nimeltä Tilanne Oy. Tässä projektissa mukavinta oli yhteisen sävelen ja näkemyksen löytyminen nopeasti, ja suurimmat opit liittyvät hostingpalvelun käyttöönottoon. Sivusto on toteutettu valmisteeman päälle.

Lisäksi tein Tilanne Oy:lle käyntikortin.

”Kun aloitin yrittäjänä, sain korvaamattoman tuen ja osaamisen kaikkeen it-alueeseen liittyvään. Riikka kartoitti tarpeeni, ja alkoi rakentamaan kokonaisuutta sähköpostista ja nettisivuista. Oma osaamiseni ja tietämykseni on olematon näissä asioissa. Pystyin luottamaan Riikkaan alusta saakka ja viilaamaan ja tarkastamaan ja kysymään ne tyhmimmätkin kysymykset ilman nolostumista. Riikka jaksoi kertoa ja selittää samat asiat moneen kertaan, kunnes ymmärsin.

Arvostan Riikan silmää väreille, kuvien sommitteluille ja sivujen yleisilmeelle. Nettisivuni ovat vielä enemmän mitä itse niiltä halusin. Riikka ehdotti rohkeasti omia ideoita joista tykkäsin, ja näin sivut saivat upean ja selkeän ilmeen.

Olen iloinen että edelleen olen voinut soittaa Riikalle ja kysyä neuvoa erilaisiin sivuihin liittyviin asioihin. Saan apua kun sitä tarvitsen.

Suosittelen Riikkaa lämpimästi, koen että alalla uutena hän myös katsoo monia asioita eri näkökulmasta kuin jo vuosia sivuja tehneet. Lisäksi hänen vilpitön halunsa oppia ja ottaa selvää kaikesta uudesta oli vaikuttavaa.”

-Milla Ilanne, Tilanne Oy

www.tilanneoy.fi

Verkkosivustot