Smart Way Valmennus verkkosivusto

Kirsi on johtamisen rautainen ammattilainen, ja nyt hän on valjastanut oman osaamisensa myös yritysten sekä yksityishenkilöiden käyttöön. Smart Way Valmennus tarjoaa mm. people manager-palveluita, in-house coaching -palveluita sekä life coachingia.

Sivuston suunnittelun ja rakentamisen lomassa keskusteltiin paljon palveluiden paketoimisesta, tarjoomasta sekä johtamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Usein verkkosivuprojektin ohessa saan käydä mielenkiintoisia keskusteluja oman alansa ammattilaisten kanssa, ja se tekeekin tästä työstä osaltaan niin mahtavaa!

Kirsi tuotti kaikki tekstit itse, ja rakensin niiden ympärille seesteisen, mutta visuaalisesti silti kiinnostavan kokonaisuuden.

 

Riikka toteutti yritykselleni ammattimaiset nettisivut ja antoi yritykselleni haluamani kaltaisen visuaalisen ilmeen. Yhteistyö oli vaivatonta, sujuvaa ja tuottavaa. Riikka kuunteli tarkasti toiveeni ja osasi ammattitaitoisesti yhdistää oman osaamisensa ja minun toiveeni. Lopullista sivustoa oli mahdollista muokata rauhassa ja niin kauan kuin oli tarvetta kuitenkin pitäen kiinni asetetusta aikataulusta. Arvostin Riikassa hänen rehellistä sparrailua, rentoutta ja tekemisen laadukkuutta. Voin lämpimästi suositella Riikan palveluja kaikille.

-Kirsi Reittinen

Kirsin osaamiseen ja sivustoon voit tutustua osoitteessa smartwayvalmennus.fi.

Verkkosivustot