Satu Rämö verkkosivusto ja blogi

Satu Rämö referenssikuva

Ystäväni vinkkasi Sadun etsivän sivuston muokkaajaa ja ylläpitäjää Insta-tilillään. Laitoin Sadulle viestiä, ja päädyimme räjäyttämään hänen vanhan sivustonsa aivan totaalisesti! Vanha sivusto oli sen hetkisen elämän- ja työtilanteen tuote, mutta ei vastannut enää tämän hetkiseen tarpeeseen.

Niinpä aloimme urakoimaan, Satu perkaamaan sivuston sisältöjä ja luomaan uutta sisältöä, minä suunnittelemaan ja tekemään sivuston uutta rakennetta sekä visuaalista ilmettä. Nyt sivustolla kävijä löytää helposti etsimänsä, ja blogin rakennettakin kevennettiin. Lisäksi Satu pystyy esittelemään uudet kirjansa sivustollaan helposti ja kepeesti, sillä kuville ja teksteille on määritetty omat paikat, jolloin asettelun sijasta voi keskittyä pelkästään sisällöntuotantoon.

Yhteistyö oli tosi mutkatonta ja mukavaa, ja näiden lisäksi Sadun reipas ote ja asenne sivustouudistukseen takasi sen, että pääsimme maaliin tässäkin tapauksessa ilman kuukausien palaveeraamisia ja hieromista. Kiitos! 😊 Yhteistyö jatkuu sivuston ylläpidon merkeissä, ja ehkäpä sitä taas jossain vaiheessa kehitetään edelleen!

“Omien verkkosivujeni uudistus tuntui etukäteen kaamean isolta savotalta. Pelotti jo pelkkä ajatuskin. Sitten löysin Kepeen!! Riikka teki just sellaiset sivut mitä halusin, ne näyttääkin ihan minulta. Olen todella tyytyväinen! Ainoa asia mikä harmittaa on se, että en tehnyt tätä aikaisemmin 😊 Koskaan aikaisemmin ei ole oman saitin uudistus ja kaikkien säännösten vaatimien juttujen tekeminen sujunut yhtä nopeasti ja vaivattomasti ja näin hyvällä lopputuloksella. Kiitos❤️

-Satu Rämö

Sivusto löytyy osoitteesta satu.is.

Blogi, Verkkosivustot