Verkkosivustot

Kepeeltä saat juuri tarpeisiisi sopivat verkkosivut, olipa kyseessä sitten pieni tai suurempi sivusto. Kepeelle mikään ei ole liian pientä, ja mikä parasta, hinnoittelumalli on sellainen johon mikroyrittäjälläkin on varaa!

Kepeen alustana toimii WordPress. Kepeen ajatus pohjautuu valmiisiin, mutta silti teknisesti laadukkaisiin komponentteihin, joista voidaan kasata juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Tokikaan ihan villeimpiä toteutuksia hinnoittelultaan kaikkein kepeimpiin sivustoihin ei saa, ja ulkoasun muutokset tapahtuvat pääosin värimaailmaa, fontteja ja kuvia vaihtamalla, mutta Kepeessä parasta onkin mahdollisuus laajentaa ja muokata sivustoa tarpeen ja budjetin mukaan!

Voit aloittaa vaikka ihan pienellä perussivustolla, josta löytyy etusivu, yhteystietosivu ja esimerkiksi hinnasto. Esimerkiksi tällaisen kokonaisuuden hinta on alk. 390 € (+ alv. 24%). Jatkossa sivustolle voidaan lisätä lisää alasivuja, some-feedi, kuvagallerioita, videoupotuksia, erilaisia teksti- ja kuvaefektejä, vaikkapa blogi tai pieni verkkokauppa!

Myös räätälöidyt sivustot onnistuvat Kepeellä helposti. Pitkä kokemukseni asiakaspalvelun maailmassa on luonut pohjan sille, että asenne on aina sopivasti nöyrä ja sopivasti kunnianhimoinen.

Kepee ei perustu valmisteemoihin ja drag and drop -tyyppisiin raskaisiin sivunrakentajiin, vaan kepeeseen starter-pohjaan ja itse koodattuihin palikoihin, joita voidaan yhdistellä. Siksi Kepee on nimensä mukaisesti kevyt, joustava ja teknisesti laadukas ilman ylimääräisiä osia.

Autan myös palvelintilan ja verkkotunnusten hankinnassa, joten sitäkään ei tarvitse jännittää.

En jätä sinua oman onnesi nojaan sivuston valmistumisen jälkeenkään, vaan tarjoan mielelläni teknistä sekä sisällöntuotannollista ylläpitoa. Näin varmistat että sivustosi pysyy turvallisena ja ehjänä. Sivustoprojekteihin kuuluu myös automaattisesti käyttökoulutus.

Katso sekä kepeempiä että räätälöidympiä toteutuksiani Referenssit-sivulta.

Hintaesimerkkejä löydät täältä.