Sisällöntuotanto

Verkkosivujen sisällöntuotanto

Usein sisällöntuotanto käsitetään vain tekstinä, mutta kuvien merkitystä varsinkaan verkkosivustoilla ei voi väheksyä. Kertovathan kuvat usein enemmän kuin tuhat sanaa.

Huonot tekstit voivat pilata muuten aivan oivallisen verkkosivuston, aivan samoin kuin huonot tai heikkolaatuiset kuvatkin. Kepee ei olisi kepee, ellei täältä saisi myös sisällöntuotantoa. Harvalla yrittäjällä on aikaa miettiä myyviä tekstejä verkkosivuilleen tai kahlata kuvapankkeja läpi, ja saattaapa oma osaaminenkin sillä saralla arveluttaa.

Tekstit tuotetaan joko vanhojen tekstien pohjalta, tai laaditaan aivan uudet, bisnestä sekä sivuston sanomaa tukevat tekstit. Kokemukseni monelta alalta asvalttifirman tikkaritytöstä aina kohtalaisen kokoisen liiketoimintayksikön johtamiseen ovat tuoneet kokemusta ja näkemystä monenlaisilta aloilta, joten löydän esimerkiksi lyhehkön puhelinhaastattelun aikana yrityksesi punaisen langan.

Voin valikoida sopivat kuvituskuvat kuvapankeista, tai tarvittaessa pakkaan järjestelmäkamerani laukkuun ja suuntaan kohti yritystänne linssit kiillotettuina. En ole ammattivalokuvaaja, mutta visuaalinen silmäni on hyvä sekä oma kamerani tuttu.

Itse tekemäni sivustot rakennan aina niin että asiakkaan on helppo muokata ja lisätä sisältöä sivustolle. Mutta jos aika on kortilla ja rauta kuumaa, teen sen mielelläni sinun puolestasi.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Onko yritykselläsi Facebook-sivu tai Instagram-tili, mutta viimeisin julkaisu on viime vuoden juhannukselta?

Sosiaalisessa mediassa näkyvyys kasvaa, kun sisältöä julkaistaan tasaiseen, jopa tiheään tahtiin. Jos asiakkaasi löytää sivuiltasi vain vanhoja postauksia, ja niidenkin lukumäärä on vähäinen, se herättää epäluottamusta ja pahimmillaan asiakas ajattelee, että firma ei ole enää edes toiminnassa.

Sosiaalisen median sisällöntuotanto tehdään aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, ja julkaisutahti sekä sovitut toimenpiteet ratkaisevat hinnan. Sopimuksen voi tehdä vaikka vain muutamaksi kuukaudeksi, tai jatkuvana kuukausisopimuksena. Teen somen sisällöntuotantoon aina aikataulutetun sisältösuunnitelman, jonka jaan kanssasi. Näin tiedät aina, mitä julkaistaan ja milloin.

 

Katso sisällöntuotannon hinta Hinnasto-sivulta!