Logojen ja käyntikorttien suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi logo? Onko mielessäsi joskus käynyt, että saisit lisää asiakkaita ja myyntiä, jos voisit jättää kontaktillesi käyntikortin?

Yrityksen logo on osa yrityksen ilmettä, jonka perusteella asiakkaat muistavat yrityksesi. Yksinkertaistettuna yrityksen visuaalinen ilme koostuu tietyistä väreistä, fontista ja kuvasta. Logosuunnittelussa voidaan käyttää haluamiasi värejä, tai sitten voimme suunnitella logon ja voit poimia siitä yrityksesi käyttöön haluamasi värit.

Logon hyväksynnän jälkeen saat käyttöösi logot useassa eri koossa, yleisimmin .png- tai .pdf-muodossa.

Logoa onkin hyvä käyttää digitaalisten tuotteiden lisäksi painotuotteissa, esimerkiksi käyntikorteissa! Vaikka tarjoankin pääsääntöisesti digitaalisia palveluita, ei käyntikortin merkitystä liiketoiminnassa kannata väheksyä. Olen itse toiminut positioissa joissa tapasin paljon ihmisiä, ja käyntikortin antaneista jäi aina parempi muistijälki muuten niin kehnoon nimimuistiini.

Tai ajattele tilannetta, jossa mahdollinen asiakas tai ostaja on kiinnostunut tuotteestasi tai palvelustasi, mutta on sillä hetkellä kiireinen. Sen sijaan että hän kirjoittaisi puhelimeensa ylös nimesi, numerosi ja sähköpostiosoitteesi (nettisivujahan kukaan ei edes puhelimeen laita!), voit ojentaa hänelle käyntikorttisi joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon.

Niinpä. Laitetaanko käyntikortti tilaukseen?

Kepeeltä saat näiden töiden yhteydessä aina pienen brändipaketin, joka sisältää logon, värikoodit, fonttien nimet ja mahdollisen käyntikortin pdf-muodossa. Voit tilata käyntikortit haluamaltasi palveluntarjoajalta, ja toki suosittelen mielelläni paikkoja joista voit käyntikortit tilata.

Logojen ja käyntikorttien referenssejä voit katsoa lisää täältä.