Palvelut

Kepee on todellinen täyden palvelun talo. Halutessasi saat samasta paikasta verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen, hakukoneoptimoinnin haluamallasi laajuudella, verkkosivujen teknisen ylläpidon sekä sisällöntuotannon niin sivustolle kuin sosiaaliseen mediaan. Lisäksi Kepee toteuttaa erilaisia graafisia tuotteita, kuten logoja, käyntikortteja, esitteitä tai vaikkapa Facebook- tai Linkedin-kansikuvia!

Image

Verkkosivustojen suunnittelu ja toteutus

Olipa sinulla tarve pienelle tai suuremmalle sivustolle, voin auttaa sinua. Kepeelle mikään ei ole liian pientä, ja olen kehittänyt konseptin jonka avulla pienyrittäjälläkin on varaa laadukkaisiin nettisivuihin.

Lue lisää
Image

Sisällöntuotanto

Hyväkin verkkosivusto menettää merkityksensä, mikäli sisältö ei ole laadukasta. Sisältöteksteissä tärkeää on hyvä kielioppi, mutta lähes yhtä tärkeää on sisällyttää tekstiin niitä hakusanoja joilla sivustollesi löydetään. Myös kuvat ovat merkittävässä roolissa sivustolla, sillä visuaalisesti miellyttäviä sivuja jäädään helpommin tutkimaan.

Lue lisää
Image

Graafiset tuotteet

Puuttuuko yritykseltäsi logo? Onko mielessäsi joskus käynyt, että saisitko lisää asiakkaita ja myyntiä, jos voisit jättää kontaktillesi käyntikortin? ämä pitää paikkansa, ja Kepeeltä saat myös logon ja käyntikortin suunnittelun!

Lue lisää