Verkkosivustot

Olipa sinulla tarve pienelle tai suuremmalle sivustolle, voin auttaa sinua. Kepeelle mikään ei ole liian pientä, ja  olen kehittänyt konseptin jonka avulla pienyrittäjälläkin on varaa laadukkaisiin nettisivuihin.

Lue lisää verkkosivustoista

Hakukoneoptimointi

”The best place to hide a dead body is page 2 of Google search”

Tämän on varmaan monikin kuullut, ja kyllähän tässä totuuden siemen itää. Ymmärrän kuitenkin, ettei yksinyrittäjällä välttämättä ole aikaa seurailla Googlen keräämää dataa, joten hakukoneoptimointiakin saa minulta eri tasoisena!

Lue lisää hakukoneoptimoinnista

Sisällöntuotanto

Hyväkin verkkosivusto menettää merkityksensä, mikäli sisältö ei ole laadukasta. Sisältöteksteissä tärkeää on hyvä kielioppi, mutta lähes yhtä tärkeää on sisällyttää tekstiin niitä hakusanoja joilla sivustollesi löydetään. Myös kuvat ovat merkittävässä roolissa sivustolla, sillä visuaalisesti miellyttäviä sivuja jäädään helpommin tutkimaan.

Lue lisää sisällöntuotannosta

Tekninen ylläpito

Kun sivustosi on valmis, sinne ei tarvitse sen jälkeen kurkkia. Vai pitäisikö sittenkin?

Lähes jokaisella sivustolla on ainakin muutamia lisäosia, esimerkiksi yhteydenottolomake, tai lisäosa jonka avulla voit itse päivittää sisältöä koskematta koodiin. Lisäosiin tulee usein päivityksiä, ja vanhentunut lisäosa voi rikkoa sivustosi tai pahimmassa tapauksessa sen kautta sivustollesi voidaan hyökätä. Voit jättää ylläpidon minun hoidettavakseni, jolloin kaikki päivitykset tehdään säännöllisesti, varmuuskopioidaan ja samalla sivustosi toimivuus tarkistetaan.

Lue lisää ylläpidosta

Logojen ja käyntikorttien suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi logo? Onko mielessäsi joskus käynyt, että saisitko lisää asiakkaita ja myyntiä, jos voisit jättää kontaktillesi käyntikortin?

Tämä pitää paikkansa, ja Kepeeltä saat myös logon ja käyntikortin suunnittelun!

Lue lisää logoista ja käyntikorteista

Koulutuspalvelut

WordPressin hyvä puoli on sen tunnettuus, jolloin myös tietoa on saatavilla valtavasti. Jos aloittaa opiskelun lähes nollista, saa yrityksen ja erehdyksen kautta kuitenkin huomaamattaan aikaa kulumaan ihan perusasioidenkin opetteluun. Kuinka lisään kuvan mediakirjastoon, kuinka muutan sen kokoa, pitikö uuden tyypin nimitysuutinen nyt laittaa artikkeleihin vai tehdä siitä sivu?

Minulta saa WordPress-koulutusta niin yrityksille kuin opiskelijoillekin!

Lue lisää koulutuspalveluista