Verkkokauppaa tai verkkosivustoa
perustamassa?

Varmista, että tiedät mitä projektissa pitää osata ottaa huomioon!

 

Puhelun aikana voit kysyä sivusto- tai verkkokauppaprojektiisi liittyvistä asioista. Tällaisia askarruttavia asioita voivat olla esim.

Kuinka nopeasti sivusto on mahdollista saada?
Kuinka paljon sivusto maksaa? (puhelussa vain suuntaa-antava hinta-arvio)
Mikä sinun työpanoksesi tulee olemaan?
Mistä kannattaa hankkia sivuston domain tai webhotelli?
Mitä muuta tulee ottaa huomioon?

Varaa aika maksuttomaan puolen tunnin mittaiseen konsultaatiopuheluun.

 

Varaa

Kuusi syytä valita Kepee

 • kuvituskuva

  Asioit aina saman henkilön kanssa

  Kepee ei ole toimisto, vaan ihminen. Kun otat Kepeen kumppaniksesi, asioit aina saman henkilön kanssa ilman väliportaita. Vastauksia ei tarvitse odotella eikä tiedonkulun katkoksia tarvitse pelätä.

 • kuvituskuva

  Kepeesti mukana toiminnassasi

  Haluan tehdä kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi, jotta voit keskittyä omaan osaamisalueeseesi. Halutessasi voimme solmia myös pitkäaikaisen sopimuksen, jolloin et jatkossakaan jää pulaan.

 • kuvituskuva

  Rehellinen meininki

  En myy sinulle enempää kuin mitä sillä hetkellä tarvitset. Sivustoa tai verkkokauppaa voidaan aina laajentaa, tai lisätä uusia ominaisuuksia myöhemmin. Sivustosi hallinta on sinulle myös aina avoin, enkä piilota muokkausmahdollisuuksia.

 • kuvituskuva

  Koodausosaaminen

  Kepeen kanssa sivuston muutokset eivät jää kiinni siitä, ettei teema taivu haluttuun muotoon. Ulkoasun ja toimintojen koodaaminen on mahdollista.

 • kuvituskuva

  Sisällöntuotannollinen apu

  Tarvitsitpa apua tekstisisältöihin, tilaus- ja toimitusehtojen luomiseen tai tietosuojaselosteeseen, apu löytyy niissäkin tapauksissa Kepeeltä.

 • kuvituskuva

  Laaja osaaminen eri aloilta

  Taustani on monimuotoinen, ja omaan osaamista ja ymmärrystä monilta eri aloilta. Tämä helpottaa myös sinun bisneksesi sanoittamista ja tavoitteidesi ymmärrystä.


Lue alta mitä asiakkaat ovat sanoneet kanssani työskentelystä, ja käy katsomassa referenssejäni. Myös blogistani saat käsityksen osaamisestani! Sitten voitkin ottaa yhteyttä, ja aloittaa elämäsi helpoimman projektin!

sample45

KEIJO LEHTIMÄKI

"Ilman Riikan rautaista ammattitaitoa, omistautumista ja osaamista myynnin alalta tästä ei olisi syntynyt mitään. Suosittelen siis lämpimästi häntä, jos sinulle tulee koskaan tarvetta synnyttää uusia kotisivuja."

sample45

Emmi Immonen, Kahoha

Riikka sai nopeasti kiinni tavoittelemastani tunnelmasta, ja toi ideoillaan teknisesti lisää syvyyttä sivuihin ja sisältöön. Yhteistyömme jatkuu edelleen, sillä kun hyvän yhteistyökumppanin on kerran löytänyt niin eihän siitä halua irti päästää.”

sample45

Essi Vasara, Capful

"Riikka tutustui verkkosivuston päivitys- ja korjaustarpeisiimme huolella ja antoi hyvän työaika- ja hinta-arvion etukäteen. Näissä arvioissa myös pysyttiin ja työn jälki oli huolellista. Olemme hyödyntäneet Kepeen palveluita aina tarvittaessa."

sample45

Johanna Kivelä, valokuvaaja

“Siinä on kuulkaas kyllä niin vahva ammattilainen mahtavalla asenteella. Mimmi, joka ratkoo intohimolla jokaisen vastaantulevan ongelman huikeasti ja sain juuri sellaisen pohjarakenteen web-sivuilleni kuin halusinkin!“

sample45

Susanna Luoto, Sielun Enkeli

"Verkkokaupan luonnin ollessa ajankohtainen, sain monta tarjousta, joista Riikan nousi heti ykköseksi. Iloinen ja puhutteleva energia sai minut valitsemaan hänet. Yhteistyö sujui mutkattomasti, sain neuvoja omaan tekemiseen ja yhdessä mietittiin sopivia ratkaisuja."

sample45

Outi Isokangas, Tunnepolku

"Otin Riikkaan yhteyttä logon siirto-ongelmien vuoksi. Riikka ratkaisi ongelmat nopeasti ja erittäin yhteistyökykyisesti. Kivuttomasta yhteistyöstä johtuen hankin Kepeeltä koko verkkosivuston uudistuksen. Sain lisäksi kädestä pitäen ohjausta sivuston itsenäiseen pieneen päivittämiseen ja apua kun olen tarvinnut."