Keijolehtimaki.fi verkkokauppa

Huhtikuun 2022 lopulla sain yhteydenoton Valokuvaaja Keijo Lehtimäeltä. Keijon pitkäaikainen haave on ollut perustaa oma kuvakauppa, josta sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat ostaa kuvia käyttöönsä. Kun palvelimen tilahaasteet saatiin selätettyä, olin valmis lähtemään mukaan tähän huikeaan projektiin! Koko verkkosivusto rakennettiin uusiksi, ja verkkokauppaan tehtiin niin digitaalisia kuin fyysisiäkin tuotteita. Sivuston haluttiin palvelevan myös ulkomaisia asiakkaita, joten toteutettiin myös englannin kieliversio.

Kaupasta löytyy yli 1000 kuvaa, sekä upeita valokuvatauluja. Kuvista voi teettää esim. valokuvatapetin, kuvan keittiön välitilaan tai sisustustaulun.
Keijolla on itsellään aiempaa kokemusta WordPressista, ja hänen oma panoksensa tähän projektiin oli todella valtava!

 

“Keväällä erilaisten sattumien jälkeen eteeni pompsahti nimi Riikka Vepsä, josta sain kätilön tälle projektille, jotta uskalsin viedä asian loppuun asti. Ilman hänen rautaista ammattitaitoansa, omistautumista ja osaamista myynnin alalta tästä ei olisi syntynyt mitään. Suosittelen siis lämpimästi häntä, jos sinulle tulee koskaan tarvetta synnyttää uusia kotisivuja.”
-Keijo Lehtimäki

 

Keijon sivusto sekä verkkokauppa löytyy osoitteesta keijolehtimaki.fi.

 

Verkkokaupat, Verkkosivustot