Keijolehtimaki.fi verkkokauppa

Huhtikuun 2022 lopulla sain yhteydenoton Valokuvaaja Keijo Lehtimäeltä. Keijon pitkäaikainen haave on ollut perustaa oma kuvakauppa, josta sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat ostaa kuvia käyttöönsä. Kun palvelimen tilahaasteet saatiin selätettyä, olin valmis lähtemään mukaan tähän huikeaan projektiin! Koko verkkosivusto rakennettiin uusiksi, ja verkkokauppaan tehtiin niin digitaalisia kuin fyysisiäkin tuotteita. Sivuston haluttiin palvelevan myös ulkomaisia asiakkaita, joten toteutettiin myös englannin kieliversio.

Kaupasta löytyy yli 1000 kuvaa, sekä upeita valokuvatauluja. Kuvista voi teettää esim. valokuvatapetin, kuvan keittiön välitilaan tai sisustustaulun.
Keijolla on itsellään aiempaa kokemusta WordPressista, ja hänen oma panoksensa tähän projektiin oli todella valtava!

 

“Lähdimme Riikan kanssa totettamaan yritykselleni uusia kotisivuja sekä perustamaan valokuvilleni verkkokauppaa. Alusta lähtien Riikan kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä sillä olimme samalla aaltopituudella. Ideoita pomputeltiin edestakaisin ja sivuja tehdessäkin suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan, mutta aina hän otti kopin ja vastaili viesteihin hyvin. Koska Riikalla on kokemusta myös kaupan ja markkinoinnin puolelta, niin se oli valtava hyöty minun tapauksessa kun tarkoituksena oli myydä tuotteita.

Riikan visuaalinen silmäkin oli paikoilllaan eli lopputulos oli mielestäni loistava! Moni asia tuli tehtyä eri tavalla kuin mitä olin itse ajatellut, mutta lopputulos tuntui kuitenkin minulta. Olen erittäin tyytyväinen Riikan panokseen ja voin hyvillä mielin suositella hänen palveluita muillekin, sillä minua ei ole helppo miellyttää, ja Riikka kuitenkin onnistui siinä hienosti!”
-Keijo Lehtimäki

 

Keijon sivusto sekä verkkokauppa löytyy osoitteesta keijolehtimaki.fi.

 

Verkkokaupat, Verkkosivustot