Johannakivela.com verkkosivusto

Johanna Kivelä verkkosivut referenssikuva

Valokuvaaja Johanna Kivelän vanhat verkkosivut alkoivat olla rakenteeltaan jo aika monimutkaiset, ja niiden ylläpito oli hankalaa. Myös webhotellin tila oli auttamatta liian pieni. Niinpä oli aika uudistaa sekä verkkosivut, että etsiä nykyisiä tarpeita paremmin palveleva webhotelli entisen tilalle.

Johannan toiveena oli tummasävyinen portfolio-verkkosivusto. Gallerioiden monipuolinen muokattavuus ja niiden visuaalisen ilmeen saaminen toimivaksi myös eri kokoisten ja eri suuntaisten kuvien kanssa oli ensisijaisen tärkeää. Lisäksi toiveena oli parallax-tausta etusivulle, eli sivustoa scrollatessa taustakuva liikkuisi hieman eri tahtiin kuin itse sisältökuvat ja -tekstit.

Projekti eteni vauhdikkaasti kahden visuaalisen ihmisen saumattomalla yhteistyöllä, ja Johannan huikea paneutuminen asiaan päivätyönsä ohella varmisti sen, että pääsimme maaliin hyvässä aikataulussa.

Tämä sivusto tehtiin täysin räätälöitynä toteutuksena.

“Viime vuoden loppuvuodesta päätin vihdoinkin ulkoistaa koko web-sivuni pohjan rakentamisen koodari-mimmi Riikka Vepsälle. Siinä on kuulkaas kyllä niin vahva ammattilainen mahtavalla asenteella. Mimmi, joka ratkoo intohimolla jokaisen vastaantulevan ongelman huikeasti ja sain juuri sellaisen pohjarakenteen web-sivuilleni kuin halusinkin! 🤩

Johannan sivusto löytyy osoitteesta johannakivela.com.

Verkkosivustot