Henna Kalinainen verkkosivusto

Henna Kalinainen verkkosivusto

Eräänä päivänä sain puhelun, jossa pyydettiin apua kesken jääneen sivuston rakentamiseen. Sivustoprojektin aloittanut firma oli kadonnut yhteystietoineen päivineen, sivut jääneet kesken, ja deadline sivuston valmistumiselle oli todella lähellä.

Juteltiin toiveista, toiminnallisuuksista ja visuaalisesta ilmeestä, ja totesin ehtiväni tekemään sivut valmiiksi aikataulun puitteissa. Hennalla oli onneksi selkeä visio sivuista, ja sain siitä nopeasti kiinni. Yhteistyö oli todella tiivistä ja hyvää, ja tämä sekä Hennan omistautuminen asialle onkin suurin syy sille että sivusto saatiin kepeesti julkaistua määräpäivään mennessä.

“Päädyin Riikan käsittelyyn suositusten kautta ja voin ilolla jatkaa suosittelua. Minulla oli takana epäonninen urakka kotisivujen suhteen ja olo oli epätoivoinen. 

Riikka otti ohjat käsiin saman tien, ymmärsi heti missä mennään ja melkein ennen kun kerkesin huomatakaan, kaikki toiveeni sivujen suhteen olivat toteutuneet.

Riikka otti huomioon kaikki pienetkin yksityiskohdat ja kaikki sujui erittäin nopeasti ja mutkattomasti. Tiesin myös jatkuvasti missä mennään. Tämä projekti oli 10/10.”

-Henna Kalinainen

Henna laittoi blogisivustonsa tauolle elokuussa 2022 muiden kuvioiden vuoksi.

Verkkosivustot